Instruktions-video

Tagventilator på en nem måde

VILPE® er et perfekt ventilationssystem, fordi alle de dele, der er nødvendige til installation, kommer i samme pakke. Der er tre forskellige serier VILPE® tagventilatorer at vælge imellem, ifølge installationsstedet: P, S og C-serien. Tagventilatoren har en indbygget motor til at øge fjernelsen af ​​snavset luft. SK Tuote fremstiller også den energieffektive VILPE® ECo tagventilator, der allerede opfylder kravene fremtidens energinormer.

P-serien tagventilatorer og udstødningsventilationsrør kan ledes tæt forseglet gennem taget med et gennemløbssæt. VILPE® gennemløbssæt kan installeres i alle tage med de mest almindelige pladser. Alle P-serie tagventilatorer og udstødningsventilationsrør passer til alle de igangværende indstillede typer. En forsegling til underlag og skruerne er altid inkluderet i gennemløbssættet.

VILPE® S-serien tagventilatorer og udstødningsventilationsrør er konstrueret til montering på en ventilationskanal eller en lyddæmper på en vandret og plan overflade. Således er de også velegnede til forsigtigt skrånende tage. VILPE® S tagventilatorerne og S udstødningsventiler bruges i blokke af lejligheder og rækkehuse, når der kræves fladspecifik ventilation. VILPE® C-serien tagventilatorer og udstødningsventilationsrør til pladetag anvendes på samme måde som P-type produkter i løsninger, hvor røret skal føres gennem taget. Forskellen er, at VILPE® C-type fans og udstødningsventilationsrør installeres oven på en kegle af metalplade fremstillet af en metalarbejder på taget.

Vilpe hos Air-flow

KVALITET OG MILJØ

Air-flow Ventilation A/S lægger stor vægt på kvaliteten af ​​virksomhedens produkter og aktiviteter. Vilpes kvalitetsledelsessystem er blevet vurderet, og selskabet har fået SGS ISO 9001: 2008 kvalitetscertifikat. Denne certificering dækker produktudvikling, fremstilling og salg af VILPE®-produkter. Vilpe udvikler løbende sine produktionsprocesser for at sikre den højeste kvalitet og anvendelighed af sine produkter. Anvendelsen af ​​VILPE®-produkterne til byggeri er bevist med produktcertifikat VTT C164 og, når det drejer sig om fastgørelser, med europæisk teknisk godkendelse ETA-12/0595 og et kvalitetscertifikat fra VTTs tekniske forskningscenter. VILPE® tagventilatorer har fået ret til at anvende CE-mærkning med SGS- og NCS-certifikater i overensstemmelse med lavspændingsdirektivet. Pålidelighed i alle situationer er et integreret element i Air-flow's ånd. Vi tilbyder derfor vores VILPE®-produkter en teknisk garanti på 20 år og en farvegaranti på 10 år plus en to års garanti for alle elektriske komponenter.


MILJØPOLITIK

Vilpe producerer højkvalitets plastprodukter til byggebranchen, med det formål at vejlede vores kunder mod en energieffektiv, økonomisk levedygtig og miljømæssig forsvarlig drift.

Kontinuerlig forbedring af vores produkter og processer har været SK Tuote 's kollektive mål og dets medarbejdere. Ved at gøre dette kan vi foregribe vores kunders forventninger og forbedre vores miljøpåvirkning.

Vilpe's miljøledelsessystem er i overensstemmelse med ISO14001-standarden. SK Tuote's miljøledelsessystem er i overensstemmelse med ISO14001-standarden. Vi overholder miljøbestemmelserne og -forpligtelserne og de love, der er fastsat af den finske regering og EU. Vi diskuterer og informerer åbent om miljøproblemerne i virksomheden og for offentligheden.

Vilpe's miljømål er at designe energieffektive produkter, forbedre energieffektiviteten af ​​vores produktion og reducere mængden af ​​affald samt forbedre genanvendelighed gennem hele dets livscyklus.